De schrijnwerkerij

De schrijnwerkerij

Al meer dan 15 jaar produceert “La Menuiserie du Brabant” (de schrijnwerkerij van Brabant) kwaliteitsmeubelen, 100% op maat. Afdeling van de firma “Vanhumbeeck frères”, La Menuiserie du Brabant is het resultaat van de ervaring van houthandelaars sinds 6 generaties, gespecialiseerd in het meubilair van uw interieur.

In dit familiebedrijf is er een team van creatieve en technische professionals beschikbaar voor al uw interieurprojecten, met hoge kwaliteitseisen voor de uitvoering en de afwerking.

Hun aandachtig luisteren naar uw wensen en behoeften is de garantie voor gepersonaliseerde, stevige en esthetische realisaties. Uw vertrouwen is kostbaar voor ons!

“La Menuiserie du Brabant” komt naar u toe: onze vakmensen nemen ter plaatse de maten en stellen een gratis offerte op. Afhankelijk van uw smaak en verwachtingen, bieden wij een breed scala van oppervlakken, materialen, afwerkingen en accessoires (melamine spaanplaat, gelamineerd MDF, voorgelakt wit of te schilderen, fineerhout, geverfd in spuitcabine in de kleur van uw keuze, handgrepen, plankenvloeren, binnendeuren, schuifdeuren,…).

De vervaardiging van uw meubelen gebeurt in onze computergestuurde werkplaats en de plaatsing wordt uitgevoerd door onze bekwame schrijnwerkers, die de leiding nemen van de hele bouwplaats (sanitair, elektriciteit, tegels, schilderen,… alles wat nodig is!), met zorg voor netheid.

“La Menuiserie du Brabant” heet u welkom in zijn showroom om u te laten inspireren, met professionals die luisteren naar al uw verzoeken, een duurzame kwaliteit (10 jaar garantie) en een ongeëvenaarde service na verkoop. Vertrouw ons uw projecten toe, wij zullen ze met bekwaamheid vervaardigen, met het grootste respect voor uw behoeften, uw budget en uw stijl… zelfs in de kleinste details!

M-01

Ontdekken
M-01

M-02

Ontdekken
M-02